Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Çınarcık Belediye Başkanı Avni Kurt mevkidaşları ile bir araya geldi

Başkan Kurt’a hayırlı olsun ziyaretleri hız kesmeden devam ediyor. Kurt’u ziyaret eden isimler son olarak Armutlu Belediye Başkanı Cengiz Arslan ve Esenköy Belediye Başkanı Mehmet Temel oldu.

Haber Giriş Tarihi: 26.04.2024 01:19
Haber Güncellenme Tarihi: 26.04.2024 01:19
Kaynak: Murat Can Aytemur
Çınarcık Belediye Başkanı Avni Kurt mevkidaşları ile bir araya geldi

Armutlu Belediye Başkanı Cengiz Arslan, Esenköy Belediye Başkanı Mehmet Temel, İl Genel Meclis Üyesi Mehmet Kara ve Armutlu Belediye Meclis Üyesi Şenol Çilingir, Çınarcık Belediye Başkanı Avni Kurt’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Başkanlar, bir araya gelerek gelecekteki ortak projeler hakkında fikir alışverişinde bulundular ve bölgelerinin kalkınması adına yapılabilecek çalışmalar hakkında karşılıklı istişareler gerçekleştirdiler.

Başkan Kurt’a mevkidaşlarından gerçekleşen bu ziyaret, bölgedeki dayanışma ve işbirliğinin önemini vurgularken, yerel yönetimler arasındaki iletişim ve koordinasyonun güçlenmesine de katkı sağladı. Toplu hatıra fotoğrafı çekimi ile ziyaret son bulurken Çınarcık Belediye Başkanı Avni Kurt, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve başkanlara teşekkürlerini iletti.

Murat Can Aytemur

Kaynak: Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.