Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Lise öğrencileri Başkan Yele ile birlikte Çiftlikköy sahilini temizledi

Şehit Muhammed İslam Altuğ Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri, Çiftlikköy Belediye Başkanı Adil Yele ile birlikte Çiftlikköy sahilindeki çöpleri toplayarak, çevre temizliğinin önemini vurguladı.

Haber Giriş Tarihi: 23.05.2024 03:19
Haber Güncellenme Tarihi: 23.05.2024 03:19
Kaynak: Serap Polat
https://www.yalovahayat.com/
Lise öğrencileri Başkan Yele ile birlikte Çiftlikköy sahilini temizledi

Çiftlikköy’de eğitim veren Şehit Muhammed İslam Altuğ Anadolu İmam Hatip Lisesi, öğrencilerin eğitim kalitesini artırma hedefiyle düzenlediği üniversite gezileri, söyleşiler, sergiler ve il genelindeki yarışmalarda elde ettiği başarılarla örnek okul olmayı sürdürüyor.

Eğitimin yanı sıra ilçeye değer katmak amacıyla da çalışmalarını sürdüren Şehit Muhammed İslam Altuğ Anadolu İmam Hatip Lisesinin öğrencileri, “Doğayı sev, çevreni temiz tut” temasıyla sahilde çöp topladı. Çiftlikköy Mokamp tesislerinden başlayıp, Mobil Sahiline kadar kıyıdaki atıkları toplayan öğrenciler, toplumsal bir farkındalık yaratmaya çalıştılar.

Çiftlikköy Belediyesi ekiplerinin de katkı yaptığı etkinliğin ardından onlarca poşeti çöplerle dolduran lise öğrencileri, bu tarz sosyal sorumluluk projelerinin ilçede yaygınlaştırılması gerektiğinin altını çizdi. Çiftlikköy Belediye Başkanı Adil Yele de etkinliğe katılarak, öğrencilere bu duyarlı davranışları için teşekkür etti. Gençlerin doğa ve çevre sevgisini takdir eden Başkan Yele, “Toplumsal bir farkındalık yaratma adına gerçekleştirdikleri proje nedeniyle eğitimcilerimizi ve öğrencilerimizi kutluyorum.” dedi.

Serap Polat 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.