Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Başkan Yele, “Çiftlikköy için el birliğiyle çalışmaya devam edeceğiz”

Çiftlikköy Belediye Başkanı Adil Yele, hafta sonu mesaisinde Çiftlikköy Belediyespor Kulübü yönetimi ve mahalle sakinleriyle bir araya geldi.

Haber Giriş Tarihi: 02.07.2024 04:44
Haber Güncellenme Tarihi: 02.07.2024 04:44
Kaynak: Serap Polat
https://www.yalovahayat.com/
Başkan Yele, “Çiftlikköy için el birliğiyle çalışmaya devam edeceğiz”

Hafta içi mesaisinde ilçe ve belde belediyelerini ziyaret ederek, belediye başkanlarıyla ortak projeler üzerine fikir alışverişinde bulunan Çiftlikköy Belediye Başkanı Adil Yele, Yalova Valisi Dr. Hülya Kaya ile bir araya gelerek Çiftlikköy'ü ileriye taşıyacak projeler hakkında Vali Kaya ile değerlendirmelerde bulundu. Yoğun mesaisini hafta sonu da sürdüren Başkan Yele, Çiftlikköy Belediyespor Kulübünün yeni Başkanı Suat Kaan Aydın ve yönetim kurulu üyeleriyle birlikte kahvaltı yaptı. Ardından mahalle sakinleriyle bir araya gelerek hemşerilerinin talep ve önerilerini dinleyen Başkan Yele, Çiftlikköy için el birliğiyle çalışmaya devam edeceklerini belirtti.

 

“Sizlerin önerilerini ve isteklerini dinlemek benim için çok kıymetli”

Ziyaretlerin ardından değerlendirme yaparak hafta sonuna güzel bir başlangıç yaptığını ifade eden Adil Yele, “İlk olarak Çiftlikköy Belediyespor Kulübü Başkanı Suat Kaan Aydın ve değerli yöneticilerimizle keyifli bir kahvaltı ettik. Sporun ve dayanışmanın gücünü bir kez daha hissettiğimiz bu buluşmada, kulübümüzün geleceğine dair planlarımızı konuştuk.  Ardından, mahalle sakinlerimizle bir araya gelerek hoş bir sohbet gerçekleştirdik. Her zaman olduğu gibi, sizlerin önerilerini ve isteklerini dinlemek benim için çok kıymetli. Birlikte daha güçlü ve daha güzel bir Çiftlikköy için el birliğiyle çalışmaya devam edeceğiz.” dedi.

Serap Polat

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.