
Yalova Belediyesi’nin bünyesinde düzenlenen Yasmek kurslarına başvurular başladı. 18-65 yaş grubundaki kadınlar için düzenlenen kurslara kayıtlar yapılmaya başlandı. Düzenlenen kurslar; Gaziosmanpaşa, Paşakent, İsmetpaşa, Bağlarbaşı ve Bayraktepe Mahalleleri kurs merkezlerinde yapılacak.
Yeni kurs döneminde; hazır giyim, el nakışı, mefruşat, sepet yapımı, okuma-yazma, sabun yapımı, takı tasarım, ahşap boyama, kişisel gelişim, işaret dili, keçeden aksesuar, Kur’an-ı Kerim okuma gibi kurslar yer alacak.
Ücretsiz olduğu açıklanan kurslara başvuruların Yalova Belediyesi’nin resmi sitesinin duyurular kısmından veya Yasmek merkezlerinden şahsen yapılabileceği bildirildi. Kayıt için irtibat numarası 0 226 811 50 00-16 16 Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü olarak belirlendi. Her türlü el yapımı eğitimlerin bulunduğu kurslarda vatandaşlar istedikleri konularda kendilerini geliştirme şansı bulacaklar. Kayıtların son katılım tarihi 11 Ağustos olarak belirlendi.
HABER/M. Tunç Tanrıverdi