Yalova Müftülüğü’nden hafızlık eğitimi alan öğrencilere anlamlı ziyaret

Yalova Müftülüğü İl Müftü Yardımcısı Şadiye Çimen Bayraktar, hafızlık eğitimi alan öğrencilere moral ve motivasyon desteği vermek amacıyla Hafız Erkek İmam Hatip Ortaokulu'nu ziyaret etti.

Haber Giriş Tarihi: 24.08.2025 09:14
Haber Güncellenme Tarihi: 24.08.2025 09:14

Öğrencilerle bir araya gelen Bayraktar, onların hafızlık yolculukları hakkında bilgi aldı ve bu önemli sürece dair deneyimlerini dinledi. Öğrencilere yönelik özel olarak ilgilenen Bayraktar, onlara moral ve motivasyon vererek başarılarının devamı için dua etti.

"HAFIZLIK, MANEVİ BİR YOLCULUKTUR"

Hafızlığın sadece Kuran'ı ezberlemekten ibaret olmadığını, aynı zamanda manevi bir yolculuk olduğunu vurgulayan Bayraktar, "Sizler, bu kutsal kitabı kalbinize ve zihninize nakşederek çok değerli bir iş başarıyorsunuz. Bu yolda karşılaştığınız her zorluğun üstesinden geleceğinize olan inancım tamdır. Başarılarınızın devamını diliyor, dualarımızla her zaman yanınızda olduğumuzu bilmenizi istiyorum." dedi.

HAFIZLIK EĞİTİMİ DESTEKLENMEYE DEVAM EDİLECEK

Yalova Müftülüğü, hafızlık eğitimi alan öğrencilere yönelik destek çalışmalarına devam edeceğini belirtti. Müftülük, bu tür ziyaretlerin yanı sıra, öğrencilerin ihtiyaçlarına yönelik çeşitli programlar ve etkinlikler düzenleyerek onların hafızlık yolculuğunu kolaylaştırmayı hedefliyor.

Mehmet Mirzacan Baran