Yalova Eğitim ve Araştırma Hastanesi Atatürk’ü saygıyla andı

Yalova Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde, Cumhuriyetimizin kurucusu, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete intikalinin 87. yıl dönümü dolayısıyla anma töreni düzenlendi.

Haber Giriş Tarihi: 10.11.2025 14:49
Haber Güncellenme Tarihi: 10.11.2025 14:49

Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete intikalinin 87. yıl dönümü dolayısıyla, Yalova Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde anma töreni düzenlendi.

Hastane bahçesinde gerçekleştirilen törende, saat 09.05’te sirenlerin çalmasıyla birlikte tüm personel, hastalar ve ziyaretçiler Atatürk için saygı duruşunda bulundu, saygı duruşunun hemen ardından İstiklal Marşı, hep bir ağızdan coşkuyla okundu.

Katılımcılar, Atatürk’ün manevi huzurunda duygu dolu anlar yaşarken, Cumhuriyetin kurucusuna olan sevgi ve minnetlerini bir kez daha ifade ettiler.

Murat Can Aytemur