Yalova’da Kadıköylü genç yazar Hande Nur Kurtulan okurlarıyla buluştu

Yalova’nın Kadıköy ilçesinde çok beğenilen kitaplarıyla genç yazar Hande Nur Kurtulan, okuyucularıyla buluştu.

Haber Giriş Tarihi: 16.04.2025 10:31
Haber Güncellenme Tarihi: 16.04.2025 10:31

Beldenin sakinlerinden genç yazar Hande Nur Kurtulan, yazdığı "İmkansızlığın Karesi" ve "Ateşin Karanlık Ruhu" isimli iki kitabını, Kadıköy Belediyesi Kültür Evi  Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Kadriye Osman Yüksel 100. Yıl Kütüphanesi'nde düzenlenen özel bir imza günü etkinliğinde okurlarıyla buluşturdu.

Genç yaşına rağmen edebiyat dünyasında dikkat çekici bir başarıya imza atan Hande Nur Kurtulan, Kadıköy Belediyesi tarafından da takdirle karşılandı. Belediye, yayınladığı mesajda genç yazarın edebi başarılarından duyduğu gururu dile getirerek, Kurtulan'ı tebrik etti ve başarılarının devamını diledi.

Kadıköy Belediyesi, beldesinde yetişen gençlerin sanat, kültür ve edebiyat alanlarında üretim yapmalarını desteklemeye ve onların yanında olmaya devam edeceğini vurguladı. Kadıköy Belediye Başkanı Yılmaz Tavşan, Hande Nur Kurtulan'a  "Yolun açık, kalemin daim olsun" temennisinde bulunarak, genç yazarın gelecekteki çalışmalarına olan inancını da ifade etti.

Mehmet Mirzacan Baran