
Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Yalova İl Müdürlüğü binasında 7 Ocak’ta meydana gelen silahlı saldırıda yaşamını yitiren Av. Zekeriya Polat’ın anısını yaşatmak amacıyla gerçekleştirilen etkinlikte, meslektaşları ve adliye personeli bir araya geldi.
Yalova Adliyesi bahçesinde düzenlenen lokma dağıtımına çok sayıda avukatın yanı sıra yargı mensupları ve vatandaşlar da katılım gösterdi.
Programa Baro Başkanı Elif Turnacı Çavuş ile Yalova Cumhuriyet Başsavcısı Duygu Bayar Öksüz de iştirak etti. Kısa bir açıklamada bulanan Çavuş, meslektaşlarına yönelik şiddetin kabul edilemez olduğunu vurgulayarak, hukukun üstünlüğü ve savunma hakkının korunması için mücadelelerini kararlılıkla sürdüreceklerini ifade etti.
Murat Can Aytemur