
Subaşı Belediyesi, çocukların yarıyıl tatili ve karne heyecanını taçlandırmak için sosyal belediyecilik çalışmalarına bir yenisini daha ekledi.
Beldede eğitim gören öğrenciler için özel olarak sahnelenen "Kardan Adam" isimli tiyatro oyunu, minik izleyicilerden yoğun ilgi gördü.
Etkinliğe dair detayları sosyal medya hesabından paylaşan Belediye Başkanı Turan Canbay, sahnelenen oyunun çocuk gelişimine olan olumlu katkılarına dikkat çekti.
Oyunun sadece eğlendirmekle kalmadığını belirten Canbay, şu ifadeleri kullandı, ‘’Mevsimleri anlatan, çevreyi koruma bilincini, dostluk ve arkadaşlık değerlerini eğlenceli bir şekilde işleyen oyunda çocuklarımız hem öğrendi hem de keyifli vakit geçirdi. Etkinliğimize katılarak öğrencilerimizin mutluluğunu paylaşan İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Nedim Karabacak’a teşekkür ediyorum. Subaşı Belediyesi olarak çocuklarımızın eğitimine, kültürel ve sosyal gelişimine katkı sağlayacak etkinlikler düzenlemeye devam edeceğiz’’ diye belirtti.
Murat Can Aytemur