Subaşı Belediyesi aralık ayı meclis toplantısını tamamladı

Subaşı Belediyesi’nin 2025 yılı Aralık Ayı Olağanüstü Meclis Toplantısı, gündemde yer alan maddelerin ayrıntılı şekilde ele alınmasının ardından tamamlandı.

Haber Giriş Tarihi: 02.01.2026 03:54
Haber Güncellenme Tarihi: 02.01.2026 03:54

Toplantı sonrası değerlendirmede bulunan Subaşı Belediye Başkanı Turan Canbay, alınan kararların belde için hayırlı olması temennisinde bulunarak, sürece katkı sunan tüm meclis üyelerine teşekkür etti. Olağanüstü toplanan belediye meclisinde, beldenin mevcut ihtiyaçları ve önümüzdeki döneme ilişkin planlamalar masaya yatırıldı. Meclis üyeleri, farklı görüş ve önerileri dile getirerek karar alma sürecine aktif şekilde katıldı. Toplantıda alınan kararların, Subaşı’nın sosyal, ekonomik ve idari yapısına katkı sağlaması hedeflendi.

BAŞKAN CANBAY’DAN DEĞERLENDİRME

Toplantı sonrasında bir mesaj yayımlayan Subaşı Belediye Başkanı Turan Canbay, meclis çalışmalarının sorumluluk bilinciyle yürütüldüğünü ifade etti. Başkan Canbay, “2025 yılı Aralık Ayı Olağanüstü Meclis Toplantımızı titizlikle değerlendirerek tamamladık. Alınan kararların beldemiz için hayırlı olmasını diliyorum. Sürece emek ve katkı sunan tüm meclis üyelerimize teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Mehmet Mirzacan Baran