İşte, Yalova Semt Pazarı’nda fiyatlar

Tezgahlarını kurmak için gün doğmadan hazırlıklara başlayan pazarcılar, Yalovalılara en taze ürünleri sunabilmek adına yoğun çalışmalarını sürdürüyor. Taptaze sebze ve meyveler tezgahlarda yerini alırken, fiyatları da merak konusu oldu.

Haber Giriş Tarihi: 28.09.2025 05:29
Haber Güncellenme Tarihi: 28.09.2025 05:29

Elma, armut, domates, biber, patlıcan gibi temel ürünlerin yanı sıra mevsim geçişinin de etkisiyle nar, kestane ve ıspanak gibi sonbahara özgü ürünler dikkat çekti.

Ancak pazardaki en dikkat çekici konu yalnızca ürün çeşitliliği değil, fiyatlardaki artış oldu. Vatandaşlar, alışveriş yaparken geçen haftalara kıyasla birçok üründe fiyat yükselişine tanıklık ettiklerini belirtti. Bazı vatandaşlar, bütçelerini aşmamak için ihtiyaçlarını kısmak zorunda kaldıklarını ifade ederken, kimi esnaflar ise artan maliyetler nedeniyle fiyatlara müdahale edemediklerini vurguluyor.

Yalova’da meyve ve sebze fiyatları şu şekilde;

Üzüm: 60 TL

Maydanoz: 25 TL

Sivri Biber: 30 TL

Karpuz: 10 TL

Taze Soğan: 25 TL

Dere Otu: 25 TL

Dolmalık Biber: 40- 50 TL

Limon: 80 TL

Çilek: 120 TL

Mandalina: 75 TL

Elma: 65 TL

Armut: 75 TL

Muz: 90 TL

Nektarin: 100 TL

Patates: 30 TL

Domates: 20 TL

Mürdüm Eriği: 80 TL

Şeftali: 150 TL

Patlıcan: 25 TL

Salatalık: 20 TL

Kıvırcık: 40 TL

Mehmet Mirzacan Baran