
Yaz mevsiminin gelmesiyle birlikte balık türlerindeki çeşitliliğin zirveye ulaştığını belirten Yalovalı balıkçılar, sabahın erken saatlerinden itibaren en taze ürünleri vatandaşların beğenisine sunmak için yoğun bir mesai harcıyor.
Yaz aylarının balık çeşitliliği açısından en verimli dönemlerden biri olduğunu vurgulayan Yalovalı balıkçılar, mezgit, istavrit, palamut ve sardalya gibi birçok farklı türü taze taze tezgahlara taşıyor.
Balıkların kalitesi ve tazeliği konusunda hiçbir şüpheye yer bırakmayan balıkçılar, ürünlerinin bolluğuna rağmen bekledikleri ilgiyi göremediklerini ifade ediyor.Balıkçılar, emeğinin karşılığını almakta zorlandıklarını ve taze ürünlerini satamamaktan endişe duyduklarını dile getiriyor.
Karides: 400 TL
Tekir: 400 TL
Somon: 300 TL
Mezgit: 250 TL
Çinekop: 500 TL
İstavrit: :250 TL
Çupra: 400 TL
Hamsi: 250 TL
Levrek: 450 TL
Sardalya: 150 TL
Kırlangıç: 250 TL
Mehmet Mirzacan Baran