
Yeni eğitim ve öğretim yılına sayılı günler kala Yalova Kantin İşletmecileri Esnaf Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Selim Işılak da ziyaretlerini sürdürüyor. Işılak, bu çerçevede yeni eğitim ve öğretim dönemi öncesi Çınarcık İlçe Milli Eğitim Müdürü Mesut Demirci’ye nezaket ziyaretinde bulundu. Görüşmede, kantin işletmecilerinin yeni döneme yönelik projeleri ve eğitim kurumlarıyla iş birliği konuları ele alındı.
Ziyaret sonrası yazılı bir açıklama yapan Yalova Kantin İşletmecileri Esnaf Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Selim Işılak, “Yeni eğitim ve öğretim dönemi öncesi Sayın Müdürümüzü makamında ziyaret ederek, dernek olarak planladığımız projeler hakkında bilgi verdim. Kendisinin engin bilgi ve tecrübelerinden istifade ettim” ifadelerini kullandı.
Işılak, kantin işletmecilerinin eğitim camiasının ayrılmaz bir parçası olduğunu vurgulayarak, “Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da gençlerimize hizmet eden kantinci esnafımızın sorunlarını samimi bir yaklaşımla dinleyen ve çözüm odaklı önerilerde bulunan Sayın Müdürümüze teşekkür ederiz” şeklinde konuştu. Açıklamasının sonunda Başkan Işılak, Yalova Kantin İşletmecileri Esnaf Derneği olarak yeni eğitim ve öğretim yılının başta öğrenciler ve eğitim camiası olmak üzere tüm ülkeye hayırlar getirmesini temenni ettiklerini belirtti.