“Esenköy’ün Turizm Potansiyelini Geliştirmek İçin Çalışıyoruz”

Esenköy Belediye Başkanı Mehmet Temel beldenin turizm potansiyelini geliştirmek adına görev süresinin son anına kadar çalışmaya devam edeceğini söyledi

Haber Giriş Tarihi: 29.04.2023 06:05
Haber Güncellenme Tarihi: 29.04.2023 06:05
https://www.yalovahayat.com/

Yalova’nın Çınarcık ilçesine bağlı Esenköy beldesi, turizm beldesi unvanına kavuşmasının ardından belediye tarafından yapılan çevre düzenlemeleriyle de dikkat çekiyor. Esenköy Belediyesi, Liman içi mevkiinde bulunan park alanını yenileyerek bölgeye yeni bir görünüm kazandırdı.

Esenköy Belediye Başkanı Mehmet Temel, yaptığı açıklamada, yaz sezonunun yaklaşmasıyla birlikte beldenin turizm potansiyelini artırmak için çalıştıklarını söyledi. Liman içi parkının muhteşem bir görünüme kavuştuğunu belirten Temel, sosyal alanların da oluşturulduğunu ifade etti.

Temel, “Kadim beldemiz üzerine sevdamız var, projelerimiz var, hizmetlerimiz var. Geçmişi geleceğe taşıyarak dünü, bugünü bütünleştirerek yaşatmaya çalışacağız. Esenköy doğal zenginlikleri ile büyük bir turizm potansiyelini bünyesinde barındırıyor. Ben de görev süremin son gününe kadar beldenin turizminin gelişimine katkı sunmak için çalışacağım” dedi.

Belde halkı yapılan düzenleme ve parklardan memnun olduklarını dile getirerek yaz aylarında tatil için beldeye gelecek misafirlerin de buraya hayran kalacaklarına inandıklarını söylediler.