Esenköy’ü konuştular

Esenköy Belediye Başkanı Mehmet Temel, bölge yöneticileriyle birlikte Esenköy’ün mevcut durumu ve geleceğine ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 22.11.2025 04:54
Haber Güncellenme Tarihi: 22.11.2025 04:54

Esenköy Belediye Başkanı Mehmet Temel, Çınarcık Kaymakamı Oğuzhan Erdi Atak, Birlik Genel Müdürü Recep Şenel, Çınarcık İlçe Emniyet Müdürü Murat Sezgin, Çınarcık Jandarma Karakol Komutanı Mustafa Bozkurt, Çınarcık eski Belediye Başkanı Numan Soyer ve Esenköy Belediye Meclis Üyesi Seçkin Kaya ile Esentepe Sosyal Tesisleri’nde kahvaltıda bir araya gelerek Esenköy Belediyesi’ne dair çalışmalar üzerine karşılıklı istişare ve sohbet gerçekleştirdi. Gerçekleştirilen görüşmede, Esenköy’de hali hazırda yürütülen çalışmalar masaya yatırılırken aynı zamanda da ilerleyen süreçte hayata geçirilmesi planlanan projeler ele alındı. Esenköy Belediye Başkanı Mehmet Temel, vatandaşların daha konforlu ve rahat bir yaşam sürebilmesi için durmaksızın çalışacaklarını söyledi.

Görüşme, günün anısına çekilen toplu hatıra fotoğrafı ile birlikte sona erdi. Gösterdiği misafirperverlik nedeniyle Esenköy Belediye Başkanı Mehmet Temel’e teşekkür eden konuklar daha sonra tesisten ayrıldılar.

Murat Can Aytemur