
Yapılacak çalışmalar kapsamında ilk olarak zemin etütleri gerçekleştirildi, ardından zemin düzeltmeleri yapıldı ve silindir ile zemin iyice sağlamlaştırıldı. Bu çalışmaların ardından, tesisin otopark alanı ile tribünler arasında ulaşımı sağlayan yolların, yol ve otopark sahası olarak parke taşıyla kaplanacağı kaydedildi.
Çalışmalar yalnızca yol ile sınırlı kalmayacağı, diğer bölümde çevre düzenlemesi, yeşillendirme ve ağaçlandırma çalışmalarının hayata geçirileceği belirtildi.
Esenköy’de spor yapan çocukların yanı sıra, spor faaliyetleri için tesise gelen velilerin de çocuklarını izlerken nezih, düzenli ve keyifli bir ortamda vakit geçirmelerinin sağlanacağı dile getirildi Çalışmalarla ilgili bilgi veren Mehmet Temel, “Bu çalışma ile spor kompleksimizin çehresi daha da güzel ve kullanışlı olacak. Çocuklarımızın spor yapabileceği, ailelerimizin huzurla vakit geçirebileceği alanlar oluşturmak bizim önceliğimiz” ifadelerini kullandı.
Mustafa Turan