Eray067 & Mansur bugün Yalova'da sahne alacak

Türkçe Rap müzikte son zamanların yükselen ikilisi Eray067 & Mansur, 27 Eylül 2025 Cumartesi Mawish Beach & Disco'da sahne alacak.

Haber Giriş Tarihi: 27.09.2025 02:54
Haber Güncellenme Tarihi: 27.09.2025 02:54

Türkçe rap müziğin son dönemde parlayan isimlerinden Eray067 ve Mansur, Yalovalı müzikseverlerle buluşuyor. İkili, 27 Eylül 2025 Cumartesi günü Mawish Beach & Disco’da sahne alacak. Genç rap tutkunlarının yoğun ilgi göstermesi beklenen etkinlik, Yalova eğlence hayatına da renk katacak. Hayranları, sevilen şarkıları ve enerjik performanslarıyla tanınan Eray067 & Mansur’un sahnesinde unutulmaz bir gece yaşamak için gün sayıyor.

Burada Sokaklar, Balmain, Paranoya, İhtiyaç Yok Otele, Çok Ağladım ve Sorma gibi parçalarla kısa zamanda büyük bir dinleyici kitlesine ulaşmayı başaran ikili, sahne performanslarında enerjilerini ve duygusal yoğunluklarını bir araya getirerek hayranlarına unutulmaz anlar yaşatıyor. Kendine has tarzıyla Eray067 ve Mansur’un ritmik akışı, Türkçe rap sahnesinde genç kuşağın ilgisini çeken bir sinerji oluşturuyor.

Konser bilgileri (Kaynak: Biletix)

Tarih: 27 Eylül 2025 Cumartesi

Saat: 22:00

Yer: Mawish Beach Disco

Bilet fiyatları: 350 TL

Murat Can Aytemur