Engin, Türk Üniversiteli Kadınlar Derneği’ni ağırladı

Yalova Kent Konseyi Başkanı Kenan Engin, Türk Üniversiteli Kadınlar Derneği Yalova Şube Başkanı Nazlı Uslu ve dernek üyesi İsmet Eceer'i ağırlayarak önemli bir görüşme gerçekleştirdi.

Haber Giriş Tarihi: 25.05.2025 04:54
Haber Güncellenme Tarihi: 25.05.2025 04:54

Kent Konseyi'nde yapılan buluşmada, derneğin faaliyetleri ve kadınların toplumsal yaşamdaki rolü üzerine verimli fikir alışverişinde bulunuldu. Bu nazik ziyarette, Yalova'da kadınların sosyal ve toplumsal alanda daha aktif rol almasına yönelik çalışmaların önemi vurgulandı. Görüşmede, Türk Üniversiteli Kadınlar Derneği'nin özellikle üniversite mezunu kadınların sosyal sorumluluk projelerinde daha etkin yer alması adına yürüttüğü çalışmalar değerlendirildi. Engin, Derneğin bu alandaki gayretlerinin takdire şayan olduğu belirtirken, kadınların eğitim seviyelerinin artmasının toplumsal kalkınma ve gelişim açısından taşıdığı kritik rol üzerinde duruldu. Kent Konseyi Başkanı Engin, derneğin bu yöndeki çabalarının toplumsal fayda sağladığını ifade etti.

YALOVA'NIN KALKINMASI AÇISINDAN ÖNEME SAHİP

Başkan Engin, Türk Üniversiteli Kadınlar Derneği'nin yürüttüğü faaliyetlerin Yalova'nın kalkınması ve güçlenmesi açısından büyük bir öneme sahip olduğuna inandığını dile getirdi.

Mehmet Mirzacan Baran