Emekli Astsubay Cemal Şahin, TEMAD Yalova’ya katıldı

Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği (TEMAD) Yalova İl Başkanlığı, emekli astsubayların birlik ve dayanışmasını güçlendirmeye devam ediyor. Bu kapsamda, Emekli Astsubay Kıdemli Başçavuş Cemal Şahin derneğin yeni üyesi oldu.

Haber Giriş Tarihi: 02.11.2025 05:14
Haber Güncellenme Tarihi: 02.11.2025 05:14

TEMAD Yalova İl Başkanlığı'nda düzenlenen sade ve anlamlı törende, Cemal Şahin’e üyelik rozeti bizzat İl Başkanı Erdoğan Yıldız tarafından takıldı. Başkan Yıldız, Şahin’i tebrik ederek “Aramıza hoş geldiniz. Üyeliğinizin hayırlı olmasını diliyorum. Birlik ve dayanışmamıza güç katacağınızdan eminiz.” ifadelerini kullandı.

Uzun yıllar Türk Silahlı Kuvvetleri'nde hizmet verdikten sonra emekli olan Cemal Şahin, meslektaşlarıyla bağlarını koparmamak ve TEMAD çatısı altında sosyal dayanışmayı sürdürmek amacıyla derneğe katıldığını belirtti. Şahin, “Yıllarca gururla hizmet ettiğim mesleğimin emekli camiasında da aktif olmak benim için büyük bir mutluluk. TEMAD ailesine katıldığım için onur duyuyorum.” dedi. Temad Yalova, Cemal Şahin’e hayırlı olsun dileklerinde bulunarak birlikte nice başarılı çalışmalara imza atılması temennisinde bulundu.

Mehmet Mirzacan Baran