Diyanet İşleri Başkanlığı Genel Müdürü Akbulut’tan Yalova’da önemli temaslar

Vasfiye Turna Kur’an Kursu ve Hafız Kız Proje İmam Hatip Ortaokulu’nun icazet programı kapsamında Yalova’da bulunan Diyanet İşleri Başkanlığı Eğitim Hizmetleri Genel Müdürü Sedide Akbulut, İl Müftü Yardımcısı Şadiye Çimen Bayraktar ile birlikte bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

Haber Giriş Tarihi: 08.08.2025 01:54
Haber Güncellenme Tarihi: 08.08.2025 01:54

Diyanet İşleri Başkanlığı Eğitim Hizmetleri Genel Müdürü Sedide Akbulut, Abdülhamithan Camii, Davut Taşpınar Kur’an Kursu ve Davut Taşpınar Gençlik Merkezi’ni ziyaret ederek yetkililerden çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Ziyaretlerde, Kur’an kurslarının eğitim faaliyetleri, gençlik çalışmaları ve din hizmetlerinin yaygınlaştırılmasına yönelik değerlendirmelerde bulunuldu. Kur’an Kursu öğrencileriyle de yakından ilgilenen Akbulut kurslara olan ilgiden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Mustafa Turan