
Çınarcık Belediyesi, sosyal belediyecilik anlayışı kapsamında Ramazan Bayramı’nın ilk gününde anlamlı bir etkinliğe imza attı. Ebediyete irtihal eden yakınlarını ziyaret etmek için mezarlıklara giden vatandaşlar, belediyenin ikramlarıyla karşılandı. Belediye ekipleri, ilçedeki mezarlık girişlerinde stantlar kurarak ziyaretçilere geleneksel bayram ikramları olan lokum ve gül suyu takdim etti.
Vatandaşlarla yakından ilgilenen belediye personeli, ikramların yanında aynı zamanda da hemşehrilerinin bayramını kutlayarak, iyi dilek temennilerinde bulundu. "Bayramda Gönüller Bir Oldu" sloganıyla gerçekleştirilen etkinlik, vatandaşlar tarafından da takdirle karşılandı.
Konuyla ilgili belediyeden yapılan açıklamada, tüm hemşehrilerin bayramı tebrik edilerek şu ifadelere yer verildi, ‘’Ramazan Bayramı dolayısıyla belediye personelimiz, sabahın erken saatlerinden itibaren mezarlıkları ziyaret eden vatandaşlarımıza lokum ve gül suyu ikramında bulundu. Tüm hemşehrilerimizin Ramazan Bayramı’nı bir kez daha kutlar, sağlık ve huzur dolu nice bayramlarda buluşmayı dileriz.’’
Murat Can Aytemur