
Hacı Mehmet Bakay 4-6 Yaş Kur'an Kursu Mezunlar Buluşması Çiftlikköy’de gerçekleştirildi. Etkinliğe katılan çocuklar oyunlar oynayarak eğlendiler. Öğrenciler ve velileri ise sohbetler ederek anılarını paylaştılar. Kur’an kursu hocaları da hazır bulunduğu etkinliğe katılan veliler, “Çocuklarımızın Kur’an öğrenmesi bizim için çok önemli. Bu kurs sayesinde hem çocuklarımız hem de bizler çok şey kazandık. Bugün de böyle güzel bir etkinlikle buluşmak çok güzel. Çiftlikköy ilçe müftülüğüne ve kurs hocalarına çok teşekkür ediyoruz” dediler.
Etkinliğe katılan velilerden Mehmet Özdemir ise, “Kur’an kursu mezunları olarak bugün burada olmaktan çok mutluyuz. Çocuklarımızla birlikte uçurtma uçurmanın keyfini yaşadık. Bu tür etkinliklerin devam etmesini istiyoruz. Çiftlikköy ilçe müftülüğüne ve kurs hocalarına böyle bir etkinlik düzenledikleri için teşekkür ediyoruz” diye konuştu.
“4-6 Yaş Kur’an Kurslarıyla daha nice 10. yıllara” sloganıyla son bulan etkinlikte, katılımcılara ikramlarda da bulunuldu.
HABER/Hilal Baldemir