CHP Kadıköy İlçe Örgütü Üsküdar Meydanı’ndaydı

CHP Yalova Kadıköy İlçe Başkanlığı, 21 Ağustos Çarşamba akşamı İstanbul Üsküdar Meydanı’nda düzenlenen “Millet İradesine Sahip Çıkıyor” mitingine katılarak demokrasiye ve özgürlüklere sahip çıkma çağrısını yineledi.

Haber Giriş Tarihi: 22.08.2025 10:54
Haber Güncellenme Tarihi: 22.08.2025 10:54

CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in liderliğinde gerçekleşen mitingde, başta Ekrem İmamoğlu olmak üzere, tüm muhalefet temsilcilerine destek verildi.

CHP Kadıköy İlçe Örgütü, atılan sloganlarla, halk iradesine vurgu yaptı.

İlçe başkanlığı tarafından yapılan açıklamada, “"Millet İradesine Sahip Çıkıyor" mitingi için bu kez Üsküdar Meydanındaydık. Koltuğu kaybedeceğini anlayanların, koltuklarını sağlama alma projesi olarak siyasi rakiplerini tutsak etmeye çalıştıkları bu dönemde, biz susmayacağız. Üsküdar Meydanı’ndan, o koltuğa tırnaklarını geçirenlere seslendik: Koltuğa kendinizi bağlasanız da kaybedeceksiniz!” denildi.

CHP Kadıköy İlçe Başkanlığı, her Çarşamba akşamı olduğu gibi bu hafta da meydanlarda olduklarını ve halkın iradesine sahip çıkmak için sokakta mücadeleye devam edeceklerini belirtti. İlçe örgütü, hukukun, adaletin ve özgürlüğün yanında olmaya kararlılıkla devam edeceklerini vurguladı.

Mehmet Mirzacan Baran