
Subaşı Belediyesi, beldede eğitime ve öğrencilere yönelik desteklerini sürdürüyor. 2026-2027 Eğitim-Öğretim Yılı Uyum Haftası kapsamında okulla ilk kez tanışan minik öğrencileri yalnız bırakmayan Subaşı Belediye Başkanı Turan Canbay, Subaşı İlkokulunu ziyaret etti.
Subaşı İlkokulu idaresi ile iş birliği içerisinde ve hayırsever vatandaşların katkılarıyla gerçekleştirilen proje kapsamında, okula yeni başlayan 1. sınıf öğrencilerine ücretsiz okul üniforması desteği sağlandı.
Sınıfları tek tek gezerek minik öğrencilerle yakından ilgilenen Başkan Canbay, okul formalarını kendi elleriyle teslim ederek çocukların heyecanına ve mutluluğuna ortak oldu.
Eğitimin her kademesine destek vermeyi öncelikli görev kabul ettiklerini vurgulayan Subaşı Belediye Başkanı Turan Canbay, “Çocuklarımızın eğitim yaşamına katkı sunmaya devam ediyoruz. Subaşı İlkokulumuz ile iş birliği içerisinde, hayırsever vatandaşlarımızın katkılarıyla birinci sınıfa başlayacak öğrencilerimize okul üniforması desteğinde bulunduk. Çocuklarımızın eğitim hayatına güzel ve güçlü bir başlangıç yapmalarına katkı sağlamaktan büyük mutluluk duyuyorum. Eğitimin yanında duran, çocuklarımıza destek olan tüm hayırseverlerimize ve emeği geçen herkese yürekten teşekkür ediyorum” dedi.