
Subaşı Beldesi’nin camilerinde görev yapan imam ve müezzinler, Subaşı Belediye Başkanı Turan Canbay’ı ziyaret etti. Ziyarette, imam ve müezzinler ve Başkan Canbay, beldede gerçekleştirilecek çalışmalar hakkında bilgi alışverişinde bulundu.
Başkan Canbay, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, “Beldemizdeki camilerde görev yapan imam ve müezzinlerimiz konuğumuzdu. Altınkent Mahallemizde yapılacak olan cami hakkındaki fikirlerini dinledim. Nazik ziyaretleri için kendilerine teşekkür ediyorum” ifadelerine yer verdi.
Ziyaret gerçekleştiren imam ve müezzinler ise Başkan Canbay’a misafirperverliği için teşekkür etti. Beldedeki dini bütünlüğün korunması ve gelecek nesillere aktarılmasında işbirliği ve dayanışmanın öneminin altını çizdi.
M. Tunç Tanrıverdi