Yalovaspor Başkanı Ali Yavru net konuştu: Yalovaspor sahipsiz değildir!

Bölgesel Amatör Lig’de mücadele eden temsilcimiz Yalovaspor, hafta sonu iç sahada karşılaştığı Tavşanlı Belediyespor maçından 1-1’lik eşitlikle ayrıldı. Karşılaşmayı tribünden takip eden Yalovaspor Kulüp Başkanı Ali Yavru, mücadele sonrası değerlendirmelerde bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 25.11.2025 05:54
Haber Güncellenme Tarihi: 25.11.2025 05:54

Başkan Yavru, iki takım arasında sevgi ve saygı çerçevesinde geçen bir müsabaka oynandığını belirterek, “Bugün şehrimizin milli takımı Yalovaspor olarak Tavşanlı Belediyespor’u en iyi şekilde ağırladık. Misafirperverliğimizden, ortamın sevgi ve saygı çerçevesinde geçtiğinden herkes emin olabilir. Tavşanlı camiasına centilmenlikleri için teşekkür ederiz’’ dedi.

‘’BU KULÜP KİMSENİN İNSAFINA BIRAKILACAK BİR KULÜP DEĞİLDİR’’

Öte yandan karşılaşmada yaşanan bazı hakem hatalarına da dikkat çeken Yavru, bu tür hataların maçın akışını etkilediğini belirterek sözlerinde, ‘’Golümüzün ofsayt gerekçesiyle iptal edilmesi, verilmeyen fauller, görmezden gelinen pozisyonlar ve haftalardır üst üste yaşanan hakem hataları sabrımızı taşırma noktasına getirmiştir. Bu takımın emeği, mücadelesi ve alın teri bu kadar kolay yok sayılamaz. Tribünlerde ailelerimiz olduğu için gerginlik çıkmasını istemiyor, duruşumuzu koruyoruz. Ama saha içinde yapılanlara karşı Yalovaspor artık sessiz kalmayacaktır. Bu kulüp kimsenin insafına bırakılacak bir kulüp değildir. Bugün oynanan oyun, Yalovaspor’un neler yapabileceğini herkese gösterdi. Bu takım sonuna kadar yarışacak, sonuna kadar mücadele edecek ve herkes görecek ki Yalovaspor bu ligin en güçlü takımlarından biridir. Hakemler dahil kim olursa olsun, sahada emeğimize uzanan her el bunun karşılığını alacaktır. Teknik ekibimize ve futbolcularımıza bugün ortaya koydukları karakter ve mücadele için teşekkür ederiz. Tüm camiamıza sesleniyoruz: Her zaman olduğu gibi takımımıza sahip çıkmaya devam edin. Yalovaspor sahipsiz değildir ve ne yapılması gerekiyorsa yapılacaktır’’ ifadelerine yer verdi.

Murat Can Aytemur