Yalovalı kadın pedallar Sındırgı’da birinci oldu

Yalova Halk Eğitim Merkezi Gençlik Spor Kulübü, Balıkesir’in Sındırgı ilçesinde düzenlenen Türkiye Kupası 2. Etap Puanlı Yol Yarışları’nda U15 kızlar takım klasmanında şampiyonluğu elde etti

Haber Giriş Tarihi: 25.05.2023 12:16
Haber Güncellenme Tarihi: 25.05.2023 12:16
https://www.yalovahayat.com/

Türkiye Bisiklet Federasyonu, Gençlik Spor İl Müdürlüğü, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi ve Sındırgı Belediyesi tarafından 19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Gençlik Spor Bayramı dolayısıyla düzenlenen yarışlara Türkiye ve KKTC’den 500 sporcu katıldı. Yarışlar U17, U15 ve U12 kategorilerinde kız ve erkek olarak iki gün süren yol yarışlarıyla sona erdi.

Yalovalı kadın bisikletçiler, U15 kızlar takım klasmanında birinciliği kazanarak büyük bir başarıya imza attı. Takım halinde kürsüye çıkan sporculara kupalarını Sındırgı Kaymakamı Zafer Oktay verdi.

Yalova Halk Eğitim Merkezi Gençlik Spor Kulübü tarafından yapılan açıklamada, “Yalova’da bisiklet sporuna gönül vermiş bir kulüp olarak bu tür organizasyonlara katılıyoruz. Sporcularımızın elde ettiği şampiyonluk bizleri gururlandırdı. Bu başarıda emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz” denildi.