CHP Yalova İl Başkanı Mesut Tutuğ,"Gücümüzü birlik ve beraberlikten alıyoruz"

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Yalova İl Başkanı Mesut Tutuğ ve il yönetimi, Termal İlçe Başkanlığı'nı ziyaret ederek ilçe başkanı Sedat Balğız ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya geldi.

Haber Giriş Tarihi: 10.10.2026 02:13
Haber Güncellenme Tarihi: 10.10.2026 02:14
https://www.yalovahayat.com/

CHP Yalova teşkilatında çalışmalar hız kesmeden devam ediyor. İl Başkanı Mesut Tutuğ, parti içi dayanışmayı artırmak ve önümüzdeki dönemin yol haritasını çizmek amacıyla ilçe ziyaretlerini sürdürüyor. Bu kapsamda gerçekleştirilen Termal İlçe Başkanlığı ziyaretinde, yerel ve genel gündem üzerine kapsamlı değerlendirmelerde bulunuldu.

"ZORLU SÜREÇLERİ DAYANIŞMAYLA GERİDE BIRAKIYORUZ"

Ziyaret sırasında konuşan CHP Yalova İl Başkanı Mesut Tutuğ, parti örgütünün gücünü her zaman birlik ve beraberlikten aldığını vurguladı. Tutuğ, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:" Cumhuriyet Halk Partisi olarak gücümüzü birlik ve beraberliğimizden alıyoruz; karşılaştığımız zorlu süreçleri dayanışmamız ve güçlü örgüt yapımızla geride bırakıyoruz."

"YALOVA'NIN HER NOKTASINDA OMUZ OMUZA ÇALIŞACAĞIZ"

Termal İlçe Başkanı Sedat Balğız ve yönetim kurulu üyelerinin de hazır bulunduğu toplantıda, yaklaşan dönemde yapılacak saha çalışmaları ve örgüt projeleri masaya yatırıldı. Karşılıklı fikir alışverişinin yapıldığı buluşmada, Yalova genelinde yürütülecek ortak çalışmaların detayları ele alındı.

Mehmet Mirzacan Baran