YESO Başkan Adayı Oktay İlhan ziyaretlerini sürdürdü

Yalova Esnaf ve Sanatkarlar Odası (YESO) Başkan Adayı Oktay İlhan, saha çalışmaları kapsamında BUEM Real Estate Gayrimenkul ve Coldwell Banker Gayrimenkul ofislerine ziyaret gerçekleştirerek, sektör temsilcileriyle bir araya geldi.

Haber Giriş Tarihi: 22.12.2025 00:14
Haber Güncellenme Tarihi: 22.12.2025 00:14

YESO Başkan Adayı Oktay İlhan, BUEM Real Estate Gayrimenkul ofisine gerçekleştirdiği ziyarette, gayrimenkul sektörünün mevcut durumu, piyasadaki hareketlilik ve sahadaki beklentiler üzerine verimli bir görüşme gerçekleştirdi.

Samimi bir ortamda gerçekleşen buluşmada, talep ve görüşler dinlenirken karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu. İlhan, misafirperverliklerinden dolayı BUEM Real Estate ailesine teşekkür etti ve ‘’İş birliğiyle çalışmalarımıza devam ediyoruz’’ diye belirtti. Görüşme, günün anısına çekilen hatıra fotoğrafıyla son buldu.

Coldwell Banker Gayrimenkul ofisine yapılan ziyarette de sektörün güncel durumu ve piyasa dinamikleri kapsamlı bir şekilde ele alındı. Gayrimenkul alanında yaşanan gelişmeler, sahadaki beklentiler ve karşılaşılan sorunlar yerinde dinlenerek çözüm odaklı değerlendirmeler yapıldı. Ziyaretin samimi bir ortamda gerçekleştiğini belirten İlhan, paylaşılan görüşlerin yol gösterici olduğunu ifade etti.

Oktay İlhan, güçlü iletişim ve iş birliğinin önemine vurgu yaparak, saha ziyaretlerinin farklı sektörlerle devam edeceğini ve esnafın görüşlerini merkeze alan bir anlayışla çalışmalarını sürdüreceklerini dile getirdi. Karşılıklı iyi dilek temennilerinin iletilmesinin ardından, günün anısına hatıra fotoğrafı çektirildi.

Murat Can Aytemur