
YESO Başkan Adayı Aydın Kacir, seçim çalışmaları kapsamında Yalova merkez ve ilçelerde yoğun bir ziyaret programı yürütüyor. Kacir’ın ekibiyle birlikte günün erken saatlerinde esnafla bir araya geldiği, talepleri dinlediği ve projelerini anlattığı belirtildi.
Ziyaretlerde esnafın karşılaştığı sorunlar, ekonomik koşullar ve oda faaliyetlerine ilişkin beklentiler üzerinde durulduğu ifade edildi.
Kacir, açıklamasında verdikleri sözlerin arkasında olduklarını vurgulayarak, sahada birebir görüşmelerle tüm esnafı kapsayan bir çalışma anlayışı benimsediklerini belirtti.
Yalova esnafının dayanışma içinde daha güçlü bir yapıya kavuşması gerektiğini belirten Kacir, ziyaretlerde öne çıkan konuların çözümü için ortak hareket etmeyi önemsediklerini ifade ediyor. Adaylık sürecinin şeffaf ve kapsayıcı şekilde yürütülmesini hedeflediklerini dile getiren Kacir’in, seçim sonrasında da sahada olmayı sürdüreceklerini söylediği ifade edildi.
Mehmet Mirzacan Baran