Yalova Sağlık Müdürü Kaşıkcı, 12. Türk Tıp Dünyası Kurultayı’na katıldı

Yalova İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Halim Ömer Kaşıkcı, Cumhurbaşkanlığı himayelerinde, Sağlık Bakanlığı ve Türkiye Sağlık Enstitüleri Başkanlığı (TÜSEB) iş birliğiyle İstanbul’da düzenlenen 12. Türk Tıp Dünyası Kurultayı’na katıldı.

Haber Giriş Tarihi: 31.10.2026 10:14
Haber Güncellenme Tarihi: 31.10.2026 10:15
https://www.yalovahayat.com/

Cumhurbaşkanlığı himayelerinde, Sağlık Bakanlığı ve Türkiye Sağlık Enstitüleri Başkanlığı (TÜSEB) ev sahipliğinde gerçekleştirilen 12’nci Türk Tıp Dünyası Kurultayı Açılış Töreni, Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu’nun katılımıyla yapıldı. 29-31 Ekim tarihleri arasında, “Üreten Sağlık” temasıyla gerçekleştirilen kurultayda; sağlık alanındaki bilimsel gelişmeler, yenilikçi uygulamalar, sağlık teknolojileri ve Türkiye’nin sağlık vizyonu ele alınıyor.

TEŞVİK ÖDÜLLERİ TÖRENİ GERÇEKLEŞTİRİLECEK

Ulusal ve uluslararası düzeyde bilim insanlarını ve sağlık alanındaki paydaşları bir araya getiren kurultay, bilimsel çalışmaların desteklenmesi ve sağlık alanında yerli ve yenilikçi çözümlerin geliştirilmesine yönelik değerlendirmelere ev sahipliği yapıyor. Program kapsamında ayrıca bugün TÜSEB Aziz Sancar Bilim, Hizmet ve Teşvik Ödülleri Töreni gerçekleştirilecek.

Mustafa Turan