Yalova Meydanı vatandaşlara kaldı! Doyasıya eğlendiler

Avrupa Hareketlilik Haftası kapsamında trafiğe kapatılan 15 Temmuz Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanı’nda kurulan basketbol potası, gençlerin buluşma noktası oldu. Meydanda ilk kez basketbol oynayan gençler, unutulmaz bir deneyim yaşadı.

Haber Giriş Tarihi: 18.09.2025 15:05
Haber Güncellenme Tarihi: 18.09.2025 15:05

Avrupa Hareketlilik Haftası etkinlikleri kapsamında Yalova’da trafiğe kapatılan 15 Temmuz Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanı, gençlerin spor ve eğlence dolu anlarına ev sahipliği yaptı.

Meydana kurulan basketbol potası, özellikle gençlerin yoğun ilgisini çekti.

Araç trafiğinden arındırılan meydanda özgürce basketbol oynayan gençler, hem eğlendi hem de sosyal bir deneyim yaşadı. Etkinlik alanında kurulan potada arkadaşlarıyla maç yapan gençler, “Hayatımızda ilk kez Cumhuriyet Meydanı’nda basketbol oynadık. Bu bizim için çok özel ve unutulmaz bir anı oldu” ifadelerini kullandı. Öte yandan Cumhuriyet Caddesi ve Cengiz Koçal Caddesi’ne konulan banklara vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Mustafa Turan