Yalova İkinci El Eşya Pazarı’nda bu hafta neler var?

Yalova’nın Adnan Menderes Mahallesi’nde her Perşembe günü kurulan ikinci el eşya pazarı, bu hafta da vatandaşların yoğun ilgisiyle dikkat çekti. Uygun fiyatlı alışveriş imkânı sunmasıyla öne çıkan pazar, hem ekonomik alışveriş yapmak isteyenleri hem de farklı ürünleri keşfetmeyi seven vatandaşları bir araya getirdi.

Haber Giriş Tarihi: 25.06.2026 10:02
Haber Güncellenme Tarihi: 25.06.2026 10:02

Mahallede kurulan İkinci El Pazarı, geniş ürün çeşitliliğiyle her kesimden ziyaretçiye hitap ediyor. Elektronik eşyadan ev gereçlerine, kıyafetten kitaplara, antika ve koleksiyonluk parçalara kadar birçok ürün, uygun fiyat aralıklarıyla alıcı buluyor.

Özellikle son dönemde artan yaşam maliyetleri nedeniyle vatandaşların bu tür pazarlara ilgisinin daha da arttığı gözlemleniyor. Pazarda hem bireysel satıcılar hem de düzenli esnaf tezgâh açarken, ürünlerin çeşitliliği alışverişe gelenlerin ilgisini canlı tutuyor.

Vatandaşlar, pazarda hem ihtiyaçlarını karşılıyor hem de zaman zaman nadir bulunan ürünlere ulaşma fırsatı yakalıyor.

Özellikle antika eşyalar ve eski dönemlere ait objeler, koleksiyon meraklılarının ilgisini çekiyor.

Mehmet Mirzacan Baran