Yalova’da zehir tacirlerine geçit yok! 7 gözaltı

Yalova İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince, uyuşturucu madde ticareti yapan şahıslara yönelik 9- 10 Eylül 2026 tarihlerinde il genelinde operasyonlar gerçekleştirildi. 7 şahıs yakalanarak gözaltına alındı.

Haber Giriş Tarihi: 11.09.2026 10:27
Haber Güncellenme Tarihi: 11.09.2026 10:30
https://www.yalovahayat.com/

Operasyonlarda şahısların üzerlerinde, araçlarında ve ikametlerinde yapılan aramalarda 509,01 gram uyuşturucu madde, 5 adet uyuşturucu hap ve bir miktar para ele geçirildi.

3 ZANLI TUTUKLANDI, 2’Sİ ADLİ KONTRELLE SERBEST

“Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde İmal ve Ticareti” suçundan adli makamlara sevk edilen şahıslardan 3’ü tutuklanarak cezaevine teslim edildi, 2 şahıs hakkında adli kontrol kararı uygulandı. 2 şahıs hakkında ise “Uyuşturucu Madde Kullanmak veya Bulundurmak” suçundan adli işlem yapıldı. Yalova Valiliği tarafından yapılan açıklamada “Uyuşturucuyla mücadelemiz, toplumumuzun huzur ve güvenliği için kararlılıkla devam etmektedir. Başarılı operasyonu gerçekleştiren İl Emniyet Müdürlüğümüz Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü personelimizi tebrik ediyor, soruşturmanın yürütülmesindeki destekleri dolayısıyla Yalova Cumhuriyet Başsavcılığımıza teşekkür ediyoruz” denildi.

Mustafa Turan