
Yalova’da sabah saatlerinde görülen sağanak yağış öğlen saatlerinde yerini fırtına ve kuvvetli rüzgâra bıraktı. Kent genelinde birçok olumsuzluk yaşandı.
Yapılan açıklamaya göre Eskihisar- Topçular feribot seferleri askıya alındı.
Ayrıca yol kenarında bulunan billboardlar devrildi. Yalova kıyılarında dalga boyu metreleri buldu. Kuvvetli fırtına nedeniyle Yalovalılar sokakta yürümekte zorlandı. Gazipaşa Caddesi’nde bulunan bir ağaç kökünden sallanarak yan yattı. İhbar üzerine bölgeye intikal eden Yalova Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri ağacın bölgesini güvenlik şeridiyle çevirerek vatandaşların geçişine izin vermedi. Öte yandan Bad Godesberg Parkı’nda bulunan bir ağaç da kuvvetli fırtına nedeniyle kökünden sallandı. Vatandaşlar ağacın devrilmesinin önüne geçmek için iple bağladı.
Yalova Valili yaptığı açıklamada olumsuz hava koşulları nedeniyle bugün saat 12.00 ile 22.00 saatleri arasında motosiklet, elektrikli scooterların ve motokuryelerin trafiğe çıkışını yasakladı.
Mustafa Turan