Yalova’da 501 adet sahte eşofman takımı yakalandı

Yalova İl Jandarma Komutanlığınca, sahteciliğe karşı yürütülen çalışmalar sonucunda, R.A. adlı şüphelinin, İstanbul’dan temin ettiği sahte markalı eşofman takımlarını Yalova’da satacağı bilgisine ulaşıldı.

Haber Giriş Tarihi: 02.09.2025 11:01
Haber Güncellenme Tarihi: 02.09.2025 11:01

Yalova İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şube Müdürlüğü ile Altınova İlçe Jandarma Komutanlığı unsurlarınca, 30 Ağustos 2025 tarihinde Altınova ilçesinde R.A adlı şüphelinin kullandığı hafif ticari araç durdurularak yapılan arama sonucunda; tanınmış yabancı bir marka adının kullanıldığı piyasa değeri 120 bin 000 TL olan 501 adet eşofman takımı ele geçirildi.

YASAL İŞLEM YAPILARAK SERBEST BIRAKILDI

Yakalanan R.A. adlı şüpheli hakkında yasal işlem yapıldı ve adli makamların talimatı doğrultusunda serbest bırakıldı. Yapılan açıklamada “Yalova Valiliği koordinesinde, Yalova İl Jandarma Komutanlığınca emniyet ve asayiş ile kamu düzeninin korunması maksadıyla, her türlü suç ve suçlularla mücadeleye kararlı bir şekilde aralıksız olarak devam edilecektir” ifadelerine yer verildi.

Mustafa Turan