Vali Usta’dan çocuk kütüphanesinde anlamlı buluşma

Yalova Valisi Dr. Ahmet Hamdi Usta, eşiyle birlikte Safalı Yılmaz Tüzünataç Çocuk Kütüphanesi’ni ziyaret ederek çocukların renkli dünyasına misafir oldu. Kütüphanede düzenlenen programa katılan Vali Usta, çocuklarla ve aileleriyle yakından ilgilenerek çeşitli etkinliklerde yer aldı.

Haber Giriş Tarihi: 20.04.2026 11:52
Haber Güncellenme Tarihi: 20.04.2026 11:52

Kütüphaneye konuk olan çocuklar ve aileleriyle bir araya gelen Vali Usta, “Türk Bayrağı Yere Düşmez!” temalı video gösterimini izledi.

Milli duyguları pekiştiren ve büyük beğeni toplayan video hakkında konuşan Usta, bu tür etkinliklerin milli bilincin aşılanmasındaki önemine dikkat çekti.

Video gösteriminin ardından çocuklar ile birlikte “Şanlı Bayrağımız” etkinliğine katılım sağlandı. Vali Usta, kütüphane ağacına parmak izlerini bırakarak günü ölümsüzleştirdiklerini ifade etti.

Ayrıca atölye çalışması kapsamında Yalova’nın kurutulmuş çiçeklerini kullanarak kitap ayracı yapan Vali Usta, “Çok güzel saatler geçirdik. Bize bu güzelliği yaşatan sevgili çocuklarımıza, velilerimize, kütüphane yönetimi ve personeline teşekkür ederim” dedi.

Mustafa Turan