Vali Hülya Kaya yorgunluk kahvesi sözünü tuttu

Yalova Valisi Dr. Hülya Kaya, Ramazan Bayramı öncesi Yalova Fatih Camii’nde gönüllü olarak temizlik yaparak camiyi bayrama hazırlayan gençlerle bir araya geldi.

Haber Giriş Tarihi: 30.05.2025 12:06
Haber Güncellenme Tarihi: 30.05.2025 12:06

Yalovalı bir grup genç Ramazan Bayramı öncesinde gönüllü olarak ve hiçbir karşılık beklemeden Yalova Fatih Camii’ni temizleyerek bayrama hazırladı. Bu anlamlı davranışlarıyla büyük takdir toplayan gençlere Yalova Valisi Dr. Hülya Kaya yorgunluk kahvesi sözü verdi.

Aylar sonra bu sözünü tutan Vali Hülya Kaya, dür gençlerle Valilik binasında bir araya geldi. Gençlerle birlikte yorgunluk kahvesi içti. Buluşmayla ilgili açıklama yapan Vali Hülya Kaya, “Ramazan Bayramı öncesi Yalova Fatih Camii’nde gönüllü olarak temizlik yaparak camimizi bayrama hazırlayan gençlerimize bir yorgunluk kahvesi sözümüz vardı, bugüne nasip oldu.

Böylesine güzel ve duyarlı gençlerle tanışmak benim için büyük bir mutluluk, hepsine tekrar çok teşekkür ediyorum” sözlerini sarf etti.

Mustafa Turan