
Programa okul yönetimi, öğretmenler, veliler ve öğrenciler katıldı.
Kurucu müdürler Abbas Kılınç ile Nergis İbşiroğlu da etkinlikte yer aldı.
Etkinlik, saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Ardından öğrenciler hazırladıkları gösterileri sahneledi.
Uzmanlar Koleji öğrencileri, günün anlam ve önemine uygun şiirler okudu, dans ve tiyatro gösterileri sundu.
Öğrencilerin sahnelediği oyunlar izleyicilerden alkış aldı. Veliler çocuklarının performanslarını ilgiyle takip etti.
Etkinlikte konuşan okul yöneticileri bu tür programların çocukların kendilerini ifade etmelerine katkı sağladığını belirtti.
Kurucu Müdür Nergis İbşiroğlu yaptığı açıklamada, “Bugün burada, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı hep birlikte kutlamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bu özel gün, çocuklara verilen değerin en açık göstergesidir. Öğrencilerimizin hazırladığı gösteriler bizleri gururlandırdı. Her biri büyük bir emekle sahneye çıktı. Bizler de onların gelişimini desteklemeye devam edeceğiz. Katılım sağlayan tüm velilerimize ve emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ediyorum” dedi.
Uzmanlar Koleji Kurucu Müdürlerinden Abbas Kılınç ise, “23 Nisan, sadece bir bayram değil aynı zamanda geleceğe olan inancımızın sembolüdür. Bugün burada çocuklarımızın sergilediği performanslar bunu bir kez daha gösterdi. Hepsi kendine güvenen, sorumluluk sahibi bireyler olarak yetişiyor. Bu süreçte öğretmenlerimizin katkısı çok büyük. Velilerimizin desteği de bizim için önemli. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Tüm çocuklarımızın bayramını kutluyorum” dedi.
Mehmet Mirzacan Baran