Umut Güçlü Ankara’da İl Başkanları Toplantısına katıldı

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Ahmet Büyükgümüş’ün başkanlığında Ankara’da gerçekleştirilen Daraltılmış İl Başkanları İstişare ve Değerlendirme Toplantısı yoğun katılımla gerçekleştirildi. Toplantıya AK Parti Yalova İl Başkanı Umut Güçlü de katıldı.

Haber Giriş Tarihi: 24.12.2025 12:56
Haber Güncellenme Tarihi: 24.12.2025 12:56

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Ahmet Büyükgümüş’ün başkanlığında Ankara’da Daraltılmış İl Başkanları İstişare ve Değerlendirme Toplantısı gerçekleştirildi.

Toplantıya AK Parti’nin 81 il başkanıyla birlikte AK Parti Yalova İl Başkanı Umut Güçlü de katılım gösterdi. Toplantıda, teşkilatların mevcut çalışmaları ele alınırken, önümüzdeki döneme ilişkin yol haritası ve planlanan adımlar kapsamlı şekilde değerlendirildi.

TEŞKİLAT ÇALIŞMALARI DEĞERLENDİRİLDİ

Genel Merkez Teşkilat Başkanlığı ev sahipliğinde düzenlenen toplantıda, il teşkilatlarının sahadaki faaliyetleri, koordinasyon süreçleri ve gelecek dönemde yürütülecek çalışmalar istişare edildi.

Toplantının, teşkilat yapısının güçlendirilmesine ve hedeflenen çalışmaların daha etkin yürütülmesine katkı sunması hedeflendi.

Mustafa Turan