Tutuk'tan Yalova Valisi Dr. Ahmet Hamdi Usta’ya ziyaret

Önceki dönem Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk ve eşi Gökşen Tutuk, Yalova Valisi Dr. Ahmet Hamdi Usta’ya ‘hayırlı olsun’ ziyareti gerçekleştirdi.

Haber Giriş Tarihi: 05.03.2026 02:14
Haber Güncellenme Tarihi: 05.03.2026 02:14

Yalova Valiliği görevine atanmasının ardından kentteki kurum ve isimlerin tebrik ziyaretlerini kabul eden Vali Usta, Tutuk çiftini makamında ağırladı. Gerçekleşen ziyarette Yalova’ya ilişkin güncel konular ve kentin gelişimine yönelik temenniler ele alındı. Mustafa Tutuk, Vali Usta’ya yeni görevinde başarılar dileyerek, Yalova’nın birlik ve beraberlik içerisinde daha ileriye taşınacağına inandığını ifade etti. Vali Dr. Ahmet Hamdi Usta ise nazik ziyaretlerinden dolayı Tutuk çiftine teşekkür ederek, memnuniyetini dile getirdi. Ziyaret, karşılıklı iyi dileklerin iletilmesinin ardından hatıra fotoğrafı çekimiyle sona erdi.

‘’ÜSTÜN BAŞARILAR DİLERİM’’

Gerçekleştirilen ziyaret sonrasında kısa bir açıklamada bulunan Mustafa Tutuk, sözlerinde şu ifadelere yer verdi, ‘’Şehrimize yeni atanan valimiz Sayın Dr. Ahmet Hamdi Usta’yı eşim Gökşen hanımla birlikte makamında ziyaret ettim. Kendisi ile Yalovamız hakkında birçok konuda istişarelerde bulunduk. Donanımı ve tecrübesiyle şehrimize çok şeyler katacağından emin olduğum sayın valimize görevinde üstün başarılar dilerim.’’

Murat Can Aytemur