TOGG'UN YALOVA'YA DÖNÜŞÜ

Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk, Kent Meydanı’nda Yalovalılarla buluşarak Türkiye'nin ilk yerli otomobili TOGG'u deneyimleme fırsatı sundu. Başkan Tutuk, “Türkiye’nin bütün yollarında TOGG’u göreceğiz” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 24.05.2023 13:18
Haber Güncellenme Tarihi: 24.05.2023 13:18
https://www.yalovahayat.com/

 Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk, Türkiye'nin ilk yerli otomobili TOGG'un Yalova'daki heyecanını yeniden yaşattı. Başkan Tutuk, TOGG deneyimini paylaşmak isteyen gençleri 24 Mayıs günü saat 10:00'da 15 Temmuz Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanı'na davet etti. Sabahın erken saatlerinde başlayan etkinlik, Yalova halkının yoğun ilgisiyle karşılandı. Kent Meydanı'nda oluşturulan özel sürüş pistinde bir araya gelen kalabalık, TOGG'u tekrar görmek için heyecanla bekledi. Başkan Tutuk, 77 YLV 77 plakalı TOGG ile alana gelerek direksiyonu Yalovalılara bıraktı ve özellikle gençleri bu özel deneyime davet etti.

Başkan Tutuk, “Yalovalı gençler milli gururumuz TOGG’u tanısınlar diye aracı Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı’ndan rica ettik, kırmayarak gönderdi. Gençlerimiz Yalova’da TOGG ile tur atıp inceliyorlar. Yalova Belediyesi ve Yalova Valiliği’ne de TOGG gönderilecek. Yalova’dan TOGG çıkan vatandaşlarımız da araçlarını almaya başladı. Birkaç ay içerisinde Türkiye’nin bütün yollarında TOGG’u göreceğiz. Ben kişisel olarak TOGG için başvuru yaptım. Benim de bir TOGG’um olacak.” ifadelerini kullandı.

HABER/Furkan Karahasan