İlhan Adnan Menderes Mahallesi’nde esnafla buluştu

Yalova Esnaf ve Sanatkarlar Odası (YESO) Başkan Adayı Oktay İlhan, seçim çalışmaları kapsamında Adnan Menderes Mahallesi’ne giderek esnafla buluştu. Esnafın sorunlarını dinleyen İlhan, çözüm önerileri üzerine istişarelerde bulunurken aynı zamanda da talep ve önerileri not aldı.

Haber Giriş Tarihi: 03.12.2025 00:14
Haber Güncellenme Tarihi: 03.12.2025 00:14

YESO Başkan Adayı Oktay İlhan, seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Cadde cadde, sokak sokak dolaşarak esnafın sorunlarını dinleyen İlhan, bu kapsamda son olarak Adnan Menderes Mahallesi’ni ziyaret etti.

Karşılıklı görüş alışverişinin yapıldığı ziyaretlerde esnaf; ekonomik koşullar, artan maliyetler ve mesleki sorunlar başta olmak üzere birçok konuda sıkıntılarını dile getirdi. İ

lhan, göreve gelmeleri halinde esnafın günlük yaşamını kolaylaştıracak, sürdürülebilir çözümler üretecek bir yönetim anlayışı benimseyeceklerini söyledi.

Esnafın beklentilerini dikkatle dinleyen İlhan, “Bizim için en değerli rehber sahada alınan izlenimlerdir. Esnafımızın yanında olacak, ortak akılla hareket edeceğiz.” ifadelerini kullandı. Esnaf ilgi, alakası adına İlhan’a teşekkürlerini ileterek, başarılar diledi.

“HER GÖRÜŞ BİZİM İÇİN ÇOK KIYMETLİ”

Gerçekleştirdiği ziyaretler sonrasında kısa bir açıklamada bulunan İlhan, esnafın desteğinin kendisi için büyük önem taşıdığını ifade ederek memnuniyetini dile getirdi.

İlhan sözlerinde, “Bugünkü durağımız Adnan Menderes oldu. Esnafımızla hem güncel durumu hem geleceğe dair beklentileri değerlendirdik. Samimiyet yine her zamanki gibi üst düzeydi. Esnafımızla yaptığımız fikir alışverişi bize hem güç verdi hem de yolumuzu daha da netleştirdi. Sahada olmak başka bir motivasyon, her görüş bizim için çok kıymetli. Gerçek tablo, sahada görülür. Birlikte daha iyisini yapma inancımız tam” ifadelerine yer verdi.

Murat Can Aytemur