
Yalova Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Başkanı Hüseyin Kulaber, Yalova Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Başkan Yardımcısı Halit Güleç ve yönetim kurulu üyeleri ilk olarak Yalova İl Tarım ve Orman Müdürü Mustafa İlmeç’e hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirildi. Ziyarette Yalova’nın tarım ve hayvancılığının geleceğine yönelik fikir alışverişinde bulundular.
Ardından uzun yıllar Yalova İl Tarım ve Orman Müdürlüğü’nde Şube Müdürü ve Müdür Vekili olarak görev yapan, yakın zamanda ise Yalova İl Özel İdaresi Genel Sekreter Yardımcısı olarak atanan Selçuk Yaman’ı makamında ziyaret eden heyet, yeni görevinde başarılar diledi.
Yalova Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği yönetiminin son durağı Yalova Üniversitesi Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Şube Müdürü Hüseyin Çiçek oldu. Hüseyin Çiçek’i makamında ziyaret eden Hüseyin Kulaber ve Halit Güleç, hayırlı olsun dileklerini iletti. Ziyaretler sonrası açıklama yapan Halit Güleç, “Tarım ve hayvancılığımız için iş birliği ve dayanışmayı önemseyerek çalışmalarımıza devam ediyoruz” dedi.