Gaziantepli Osmanlı Baklavaları, Yalova’daki 3. şubesini görkemli bir törenle açtı

Gaziantep mutfağının dünyaca ünlü lezzetlerinden biri olan baklavayı geleneksel tariflerle tüketiciyle buluşturan Gaziantepli Osmanlı Baklavaları, büyüme yolculuğuna bir yenisini ekledi. Yalova File Marketin yanında gerçekleşen açılış törenine il protokolünden isimler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Haber Giriş Tarihi: 12.09.2025 16:15
Haber Güncellenme Tarihi: 12.09.2025 16:15

Açılışa Yalova Ak Parti İl Başkanı Umut Güçlü ,Yalova CHP Milletvekili Tahsin Becan, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Arif Laçin, Yalova Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Cemil Demiryürek ve çok sayıda vatandaş katılım sağladı.

Gaziantepli Osmanlı Baklavaları, 3. şubesini Yalova’da hizmete açtı.

Adnan Menderes Mahallesi Rahmi Üstel Caddesi’nde, File Market yanında konumlanan yeni şube, düzenlenen törenle resmen faaliyete başladı.

Açılış konuşmasını yapan Yalova CHP Milletvekili Tahsin Becan, “İşletmemizin açılışını büyük bir gururla gerçekleştiriyoruz. Gaziantepli Osmanlı Baklavaları ,Yalova’mıza değer katan bir marka.” İfadelerine yer vererek işetmeye hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Açılış töreni, davetlilere baklava ve çeşitli tatlı ikramiyesiyle devam etti.

“GAZİANTEP’İN RUHUNU YALOVA’YA TAŞIYORUZ”

Açılışta konuşan firmanın kurucusu Ahmet Çiçek, markanın misyonunu şu sözlerle dile getirdi:

“Gaziantepli Osmanlı Baklavaları olarak, asırlık bir lezzeti bozmadan, katkısız ve geleneksel yöntemlerle üretmeye büyük özen gösteriyoruz. Üçüncü şubemizi Yalova’da açmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Bu şehirde gördüğümüz ilgi, doğru bir karar verdiğimizi gösteriyor. Hedefimiz, Türkiye’nin dört bir yanına bu eşsiz tatları ulaştırmak.” dedi.

Mehmet Mirzacan Baran