
Yürekleri ağza getiren yangın bugün sabah saatlerinde Yalova’nın Çınarcık ilçesi Vali Akı Caddesi Kaktüs Sokak'ta bulunan bir apartman dairesinde meydana geldi. Alınan bilgiye göre dairede çıkan yangını fark eden komşular 112 Acil Çağrı Merkezine ihbarda bulundu.
İhbar üzerine Çınarcık Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri kısa sürede olay yerine ulaştı. Ekiplerin hızlı ve etkili müdahalesi sayesinde yangın büyümeden kontrol altına alınırken, olası bir facianın da önüne geçildi.
Yapılan ilk incelemelerde yangının, dairenin mutfağında bulunan buzdolabından kaynaklandığı değerlendirildi. Yangın nedeniyle evde maddi hasar meydana geldi. Olayda ölen ya da yaralanan kimsenin olmaması yüreklere su serpti. Yangında ilgili inceleme başlatıldı.
Mustafa Turan