
Başkan Şenol, “Benim tahminim, yılbaşında 100 TL’nin altında sigara olmayacak” ifadelerini kullanarak zamların devam edeceğini dile getirdi. Firmaların topu devlete, devletin ise firmalara attığını ifade eden Şenol, “Ama en sonunda fırçayı yiyen biz esnaf oluyoruz” dedi.
Şenol, sigarayla birlikte alkollü içeceklere de zamların devam ettiğini belirtti. “Sigaraya geldi mi, alkole de geliyor. ÖTV artıyor, vergiler artıyor. Bu da fiyatlara yansıyor. Bu gidişle yeşil bir toplum olacağız. Herhalde sağlıklı bir toplum için bunu istiyorlar” yorumunu yaptı.
“ESNAFIN SESİ YUKARIYA ULAŞMALI”Basının esnafa destek verdiğini söyleyen Şenol, "Ama artık sesimizin yukarılara ulaşması gerekiyor. Tepedeki insanlar küçük esnafın halini gerçekten görmeli" diyerek açıklamalarını noktaladı.
Mehmet Mirzacan Baran