Altın Hamur Plus’a görkemli açılış

İşletmeciliğini Nebi Şefik Anıl Battal ve Talip Tabara’nın yaptığı Altın Hamur Plus 3. Şubesi Adnan Menderes Mahallesi Rüstem Üstel Caddesi’nde görkemli bir törenle hizmete açıldı. Kilo ile seçme kahvaltı konseptliyle müşterilerine hizmet verecek olan Altın Hamur Plas güler yüzlü ve profesyonel hizmetiyle Yalovalıları bekliyor.

Haber Giriş Tarihi: 23.05.2025 16:28
Haber Güncellenme Tarihi: 23.05.2025 16:28

Altın Hamur Plus 3. Şubesiyle Adnan Menderes Mahallesi Rüstem Üstel Caddesi’nde görkemli bir törenle hizmete açıldı.

Açılış törenine Yalova Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Cemil Demiryürek, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Hüseyin Özyılmaz, AK Parti Merkez Kadın Kolları Başkanı Avukat Selin Dicle Şimşek, İYİ Parti İl Başkanı Osman Kendir, iş insanları ve yüzlerce davetli katıldı.

İL MÜFTÜSÜ YILMAZTÜRK DUA OKUDU

Kurdele kesiminin öncesinde Yalova İl Müftüsü İlyas Yılmaztürk dua okudu.

Ardından Yalova Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Cemil Demiryürek, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Hüseyin Özyılmaz, AK Parti Merkez Kadın Kolları Başkanı Avukat Selin Dicle Şimşek ile işletme sahipleri Nebi Şefik Anıl Battal ve Talip Tabara kurdeleyi birlikte kesti.

Daha sonra işletmeyi gezen protokol üyeleri ve davetliler ikramların tadına baktı.

KİLO İLE SEÇME KAHVALTI KONSEPTİ VAR

Güler yüzlü ve profesyonel hizmetiyle Yalovalıları bekleyen Altın Hamur Plus, kilo ile seçme kahvaltı konseptliyle müşterilerine hizmet verecek.

Mustafa Turan