Aktif Hastanesi yönetimi, Vali Yardımcısı Atçı’yı ziyaret etti

Aktif Hastaneleri Genel Müdürü Mehmet Ok, Aktif Hastaneleri Başhekim ive Kardiyoloji Uzmanı Doç. Dr. Murat Bilgin ve Halkla İlişkiler Müdürü Ayşen Tüzünataç, Yalova Vali Yardımcısı Mehmet Bahattin Atçı ile bir araya geldi.

Haber Giriş Tarihi: 18.10.2025 05:02
Haber Güncellenme Tarihi: 18.10.2025 05:02

Aktif Hastaneleri Genel Müdürü Mehmet Ok, Aktif Hastaneleri Başhekim ive Kardiyoloji Uzmanı Doç. Dr. Murat Bilgin ve Halkla İlişkiler Müdürü Ayşen Tüzünataç, temaslarını sürdürüyor. Aktif Hastaneleri Genel Müdürü Mehmet Ok, Aktif Hastaneleri Başhekim ive Kardiyoloji Uzmanı Doç. Dr. Murat Bilgin ve Halkla İlişkiler Müdürü Ayşen Tüzünataç’ın son durağı Yalova Vali Yardımcısı Mehmet Bahattin Atçı oldu.

ÇİFTLİKKÖY’DE HİZMETE AÇILACAK AKTİF INTERNATİONAL HASTANESİ HAKKINDA BİLGİ VERDİLER

Vali Yardımcısı Mehmet Bahattin Atçı ile makamında bir araya gelen Aktif Hastanesi heyeti, Çiftlikköy’de hizmete başlayacak Aktif International Hastanesi hakkında bilgi verdi. Görüşmede ayrıca Yalova’daki sağlık hizmetleri ile kurumlar arası iş birliği imkânları üzerine istişareler yapıldı. Vali Yardımcısı Atçı, ziyaretlerinden dolayı Aktif Hastanesi heyetine teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.