Taşköprü Belediyesi’nden modern mezarlık projesi

Taşköprü Belediyesi, beldeye daha geniş kapasiteli ve daha modern bir mezarlık kazandırmak için çalışmalara başladı. Belde sakinlerinin ihtiyacını karşılamak için uygun araziler arasında seçim yapan belediye, mezarlık projesini hayata geçirmek için kolları sıvadı

Haber Giriş Tarihi: 31.05.2023 17:05
Haber Güncellenme Tarihi: 31.05.2023 17:05
https://www.yalovahayat.com/

Taşköprü Belediye Başkanı İsmail Arslan, çalışmaları ilgili müdürlerle birlikte yerinde inceledi. Taşköprü’nün önemli ihtiyaçlarından birisinin de daha geniş ve modern bir mezarlık olduğunu hatırlatan Arslan, “Belde halkımızın sevdiklerini huzur içinde defnedebilecekleri, ziyaret edebilecekleri ve dua edebilecekleri bir mezarlık alanı oluşturmak istiyoruz. Bu amaçla uygun bir arazi belirleyerek çalışmalara başladık. Mezarlığımızın çevre düzenlemesi, peyzajı, yolları ve diğer donatılarıyla beldemize yakışır bir proje olacak. İnşallah en kısa sürede tamamlayarak hizmete açacağız” dedi.

Vatandaşlar ise mezarlıkların sevdikleri insanların defnedildiği yerler olduğunu ve Türk halkının ölülerine duyduğu saygıyı belirterek Taşköprü Belediyesi’ne teşekkür ettiler. Mezarlığın beldeye yakışacağını ifade eden vatandaşlar ise, “Belediyemizin bu çalışmasından çok memnunuz. Mevcut mezarlığımız yetersizdi. Yeni mezarlığımızın daha modern ve güzel olacağını düşünüyoruz. Belediye Başkanımız İsmail Arslan’a ve emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz” diye konuştular.

HABER/Hilal Baldemir